Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jul 08, 2019 5:54 pm 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri May 31, 2019 6:34 pm
Posts: 92
Location: Bucuresti / Romania
Salutare ,

Pentru ca suntem la "inceput" si avem nevoie de un mic impuls ne puteti ajuta printr-o mica donatie ce consta in boost pe site-ul https://www.gametracker.rs.

Probabil ca majoritatea stiti deja de acest site si ce face insa am sa scriu cateva randuri :

Ce este gametrackers.rs ? :
Este o comunitate ce ofera playeri pentru servere de CS punand serverul boostat intr-o lista speciala la care multi playeri au acces , boostand serverul acesta este mai usor de gasit in lista de servere din CS acesta fiind pozitionat de regula la inceput printre primele din lista.

Cum pot ajuta ? :
Pentru ca nimic nu este gratis , pretul boostului variaza insa un simplu boost costa €1.00 + TVA (SMS) sau 1.20€ (PAYPAL) si tine aproximativ 24h , insa exista si posibilitatea ca boostul sa fie weekly atunci cand este pus la dispozitie acest lucru de catre GT.RS plata facandu-se PAYPAL (costul nu este afisat momentan ).

Vreau sa ajut :
Daca te-ai decis , tot ce trebuie sa faci este sa intri aici alegi modalitatea de plata (in cazul SMS trebuie sa alegi tara de unde trimiti) si urmezi instructiunile afisate.


Cand este bine sa boostez ? :
Pentru ca majoritatea dintre noi probabil suntem prinzi in cursul zilei cu diverse activitati , boostul pentru inceput ar fi de preferat sa fie dat dupa ora 15:00 astfel putinii admini sa poata intra pe server in cazul codatilor ce ar putea goli serverul , insa nu este o regula de baza ora.Multumim ! :ymhug:

_________________
Orice probleme legate de forum/servere va rog sa le scrieti pe forum in sectiunea specifica pentru o solutionare mai rapida. In cazul in care nu se poate scrie in nici-o sectiune imi pute-ti scrie mesaj privat.
Contact : Facebook | Discord


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to: 

cron